Fixit Sticks lansează un set portabil de scule pentru mtb și șosea

0

Când vine vorba de scule portabile pentru bicicletă, oferta este bogată. Însă dacă în general suntem obișnuiți cu clasicul “briceag” ce conține hexagonalele și șurubelnițele, Fixit Sticks ne prezintă un set de scule într-o formă nouă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fixit Stick Mountain Kit (dar la fel de bun și pentru șosea) conține bituri hexagonale de 2/2,5/3/4/5/6 mm, Torx T25, șurubelniță Phillips P2, presă de lanț și două leviere pentru dejantat anvelopa. Totul este frumos integrat într-o husă. La interior mai este loc și pentru alte scule sau niște petice autoadezive, buletin, bani, carduri etc. Dimensiunile husei sunt mici și totul încape într-un buzunar al tricoului de bicicletă.

Biturile se fixează magnetic de mânerul principal, iar celelalte piese sunt păstrate într-o carcasă din plastic flexibil. Setul cântărește 250 grame. Prețul este de 56 $. Pentru livrare în România se mai adaugă 15$.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAtala și Whistle acum și în România prin BikeShow.ro
Articolul următorTehnici pentru ciclocros
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ