Acum citesti
Munții Bărgăului în culorile Primăverii – tură foto pe bicicletă

Descoperă drumurile de culme ale Munţilor Bârgăului în decorul culorilor specifice ale primăverii Vom fotografia apusul peste Transilvania şi răsăritul peste Bucovina, iar peste zi vom pedala într-una dintre cele mai pitoreşti zone din ţară, pe lângă gospodării risipite şi prin cătune arhaice uitate de lume, prin poieni întinse pe culmi domoale, străjuite de masive cupole vulcanice şi mărginite în depărtări de crestele semeţe ale munţilor Rodnei şi Călimani.

De ce o tură foto pe bicicletă? Pentru că oferă posibilitatea de a acoperi o arie mai extinsă, beneficiind de multiple  situaţii  de fotografiere, combinată cu plăcerea de a pedala într-un cadru inedit.

Tura se adresează tuturor celor care deţin o bicicletă de munte şi un aparat foto (sau smartphone ), au o experienţă medie legată de practicarea ciclismului montan şi vor să-şi îmbunătăţească aptitudinile fotografice într-un spaţiu deosebit. Vom discuta îndeosebi despre aspecte tehnice şi practice legate de fotografie, dar vom atinge şi subiecte legate de practicarea mountain bikingului.

Locaţia: Piatra Fântânele (Pasul Tihuţa)

Data: 5-7 mai 2017

Locuri disponibile: 10

Preţ: 350 lei

Preţul include îndrumare fotografică, două nopţi de cazare într-o pensiune din Piatra Fântânele, în camere duble cu baie proprie, cu mic dejun şi cină. Nu este înclusă masa de prânz (sub formă de picnic) şi transportul până şi de la locaţia de cazare, precum şi deplasările în zonă. Pentru cupluri preţul este de 300 lei/pers. Suplimentul single costă 100 lei/pers.

Detalii pe mtbbn.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =