Acum citesti
Pegas Suprem Dinamic – încă un pas mai aproape de realitate

În februarie Pegas anunța pe Facebook faptul că în curând va exista în ofertă și o bicicletă electrică, un fat bike chiar. Noua bicicletă se va numi Suprem Dimanic, va fi echipată cu un motor Bafang de 250 w pe roata spate, viteza maximă va fi de 25 kmh, iar autonomia de 40 km. Prețul estimat era în jur de 6000 lei la data respectivă. La magazinul Pegas din București am văzut prototipul în “carne și oase” și, deși cadrul era din aluminiu, bicicleta părea foarte masivă, fiind și destul de grea.

Foto – Stelian Gh Decu

Între timp băieții de la Pegas au mai lucrat la design. Cadrul a fost mult subțiat, iar acumulatorul a fost înlocuit cu unul de 48 v și 10,4 amp, fapt care i-a mărit autonomia la 70 km. Noul Pegas Suprem Dinamic arată acum mult mai bine în opinia noastră. Bicicleta urmează a fi lansată în curând așa că așteptăm să vedem care este designul, specificațiile finale și prețul. Și evident, să dăm o tură cu ea.

În plus față de Suprem Dinamic, Pegas pregătește și o pliabilă electrică. Este vorba de Practic Dinamic. Bicicleta are cadru din aluminiu, este echipată cu roți de 16 inch, frâne V, motor electric de 250 W și are o singură viteză. Prețul nu a fost comunicat încă.

Vezi Comentariu (1)
  • Bicicleta Pegas Suprem Dinamic la pretul de 8 mii si ceva de lei este o aberatie !
    Cine arunca banii astia pe asa ceva ?
    Am incerat sa cumpar una neagra la pretul de 6290 lei si a fost imposibil !
    Poate confirma firma alinut.ro ca niciun magazin cu biciclete Pegas nu ofera asa ceva !
    Informatia a fost luata de pe net !
    Mai baieti de la Pegas….voi sunteti oameni seriosi ?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + twelve =