Acum citesti
Recucerește-ți spațial din casă cu „Hide-A-Ride”

Nu mai e niciun secret că este greu să găsești loc în casă pentru bicicletă, mai ales când stai la bloc și mai ales dacă ai mai multe biciclete. Dacă vrei să o lași undeva unde nu încurcă ok, găsești spațiu, dar atunci vei avea acces greu la ea și tu poate o folosești zilnic pentru drumul la serviciu. În situația asta bicicleta trebuie să fie la îndemână, iar asta înseamnă de multe ori să fie în drum.

Soluția „ascunderii” bicicletei pe tavan nu este nouă însă americanii de la „Hide-A-Ride” vin cu o variantă pe cât de simplă pe atât de practică și ușor de folosit. Suportul „Hide-A-Ride” se fixează pe tavanul casei, magaziei sau garajului și maschează bicicleta aproape perfect. În plus fixarea bicicletei în suport, ridicarea sa spre tavan cât și coborârea din tavan, se fac fără efort.

„Hide-A-Ride” se poate instala oriunde, iar spațiul necesar nu este mai mare decât cel ocupat în mod normal de o bicicletă. Un avantaj secundar al acestui suport este faptul că, întrucât susține bicicleta într-o poziție verticală, poți face diferite reparații și operațiuni de întreținere, la fel ca și când bicicleta ar fi montată pe un suport clasic de service. În funcție de înălțimea tavanului și înălțimea ta, bicicleta va fi la înălțimea umerilor tăi sau a pieptului. Suportul este gândit să fie instalat în camere înalte de 2,4 m.

Cu bicicleta fixată așa sus te poți gândi că este periculos ca nu cumva să-ți cadă în cap. Însă  „Hide-A-Ride” este dotat cu un telescop hidraulic care face ca bicicleta să fie coborâtă de pe tavan la fel de lin și încet cum se deschide hayonul portbagajului unei mașini.

Suportule este construit din materiale rezistente și poate susține biciclete cu o greutate maximă de 23 kg. Așadar acea cursieră de top de 7,5 kg va fi în siguranță. Tot la capitolul siguranță, în cazul în care suportul este instalat undeva la serviciu, iar bicicleta rămâne nesupravegheată, aceasta poate fi asigurată cu un antifurt de suportul fixat în tavan.

Cadrul bicicletei nu va fi deteriorat întrucât părțile metalice ale suportului care vin în contact cu cadrul bicicletei, sunt acoperite cu neopren. Suportul poate ține doar biciclete ce dispun de cadru cu top tube orizontal. Așadar nu va putea susține și biciclete cu cadru de damă. Prețul este de 245,8 Euro, plus livrare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × three =