SunUp Eco Spin Up este dinamul care se poate instala la aproape orice roată

1

Cunoaștem clasicul dinam care produce curent electric prin frecarea dintre el și roata bicicletei. O metodă destul de ineficientă, consumatoare de energie și învechită. Astăzi dinamurile moderne generează curent prin inducție magnetică, o metodă eficientă și care practic nu presupune frecare. Tutuși astfel de dinamuri sunt în general integrate în butucul față al bicicletelor de oraș. Ce te faci dacă vrei un astfel de dinam instalat pe o altă bicicletă.

SunUp Eco este un astfel de dinam care permite generarea de curent electric fără a fi nevoie de înlocuirea butucul față al bicicletei. Noul model Spin Up este un dinam ce se instalează la aproape orice butuc față stadard, oferind energie fără a fi penalizat de frecare.

Noul SunUp Eco Spin Up se instalează la roata față, pe partea fără frâna pe disc, dacă folosești disc. Instalarea pe roată se face simplu, prin prinderea acestuia de spițe. Dinamul este îngust așa că va încăpea în interiorul majorității furcilor, fiind compatibil cu orice butuc ce dispune de flanșe cu înălțime normală.

Sistemul dispune și de un acumulator separat care este folosit pentru a alimenta luminile sau încărca telefonul chiar și când nu ești în mișcare. Dinamul este conceput în așa fel încât curentul care iese să fie agalizat, pentru ca încărcarea telefonului sau intensitatea luminilor sa nu fluctueze în funcție de viteza ta.

Prețul noului dinam SunUp Eco Spin Up nu a fost încă anunțat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGarmin Pay s-a lansat în România
Articolul următor100 secunde de North Shore cu Thomas Vanderham
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ