Un nou Cannondale Pink Scalpel SI scos la licitație de Vlad Sabău

2

Bicicleta Cannondale Pink Scalpel Si, folosită la competiții în sezonul 2017 de Vlad Sabău, a fost scoasă la licitație.

Povestea lui Vlad este deja cunoscută. În 2011 a avut un mare necaz în familie, mama sa trecând în neființă din cauza unui cancer de sân. În urma evenimentului nefericit, Vlad a decis să aducă la cunostința publicului această afecțiune, care încheie înainte de vreme, viața multora.

Pentru a fi cât mai vizibil în lumea sa, cea a bicicletelor, Vlad a început să construiască biciclete speciale, vopsite în roz, pe care ulterior le scotea la licitație. De ce roz? Pentru că rozul este culoarea internațională prin care se conștientizează cancerul de sân.

De ce licitație? Banii strânși în urma vânzării bicicletei, vor fi donați pentru a salva viețile altor persoane afectate de cancer de sân.

În 2018, Vlad ne prezintă a 6a sa bicicletă Cannondale Scalpel-Si roz. Este model unicat cu o echipare custom. În plus, această bicicletă este semnată de Manuel Fumic, Marco Aurelio Fontana și Henrique Avancini, rideri oficiali de la Cannondale care nu mai au nevoie de nicio introducere.

Echiparea bicicletei este specială, iar valoarea strictă este de peste 6.500 euro. Adăugând valoarea sentimentală, semnificația oficială cât și semnăturile riderilor, prețul final al licitației va fi mult mai mare.

Licitația are loc pe pagina oficială Vlad Sabău.

Frame: Cannondale F-Si Carbon – Custom Pink Chrome – Medium
Fork: Cannondale Lefty 2.0 Carbon XLR*
Headset: Cannondale SI
Stem: Cannondale
Handlebar: KCNC 710mm
Grips: ESI Fit XC Pink
Brakes Sram XO
Seat Post: Cannondale Save 2
Seat clamp: Cannondale
Saddle: Tune Komm-Vor
Crankset: Cannondale Hollowgram Si** / AbsoluteBlack Oval chainring
Rear derailleur: Sram X01
Shifters: Sram X01
Cassette: Sram XX1 11-42
Chain Sram X1
Pedals Xpedo XMF08 with Titanium spindle
Hubs: Cannondale SuperMax / BlackOne
Spokes: Sapim CX-Ray
Rims: RX 350 Tubular
Tires Vittoria Peyote Tubular 29×2.25
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMerida lansează noul One-Twenty, complet reproiectat și cu versiuni din carbon
Articolul următorCățărare pe Col de L’Iseran / Val d’Isère
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ