Velo-rulota Wide Path Camper în care poţi dormi

0

Cicloturismul se mişcă şi la noi în ţară din ce în ce mai bine. O mulţime de regiuni ale ţării beneficiază deja de trasee marcate, trasee pentru gps descărcabile de pe net sau chiar hărţi din hârtie „ca pe vremuri”. Nici la echipament nu o ducem rău, iar atunci când vine vremea să petrecem noaptea undeva opţiunile sunt suficiente – de la pensiune la cort sau dormit în aer liber.

Însă nişte danezi s-au gândit că nu strică să ai toată casa după tine. Iată rulota „expandabilă” Wide Path Camper pe care o poţi trage cu bicicleta. La 40 kg (fără bagaje) rulota nu pare atât de grea în schimb îţi oferă confortul pe care nu îl ai într-un cort spre exemplu. La interior există o masă pliabilă şi 300 litri de spaţiu suficient pentru bagaje. Rulota poate deservi 2,5 persoane, cu alte cuvinte doi adulţi şi un copil pot dormi confortabil.

rulota bicicleta Wide Path Camper 14

Interesant este însă că rulota se poate extinde atunci când te pregăteşti de seară. Cât eşti la drum aceasta este mai scurtă, oferindu-ţi o manevrabilitate îmbunătăţită, iar seara, după ce ai decis care este cel mai frumos peisaj cu care vrei să te trezeşti dimineaţa, o extinzi pentru a-ţi putea întinde la interior liniştit picioarele.

Nu în ultimul rând Wide Path Camper este dotată şi cu panouri solare care încarcă un acumulator suficient de puternic pentru a-ţi încărca telefonul mobil sau alte electronice mici. Preţul unei astfel de rulote este de 2000 euro, iar livrările vor începe din primăvara lui 2015.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentToamna – unul din cele mai frumoase anotimpuri pentru biciclete
Articolul următorTurultrans – ghidul complet, partea întâi
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ