Acum citesti
ImpactX: o lentilă mai presus de orice

Nici ție nu îți place să schimbi lentilele ochelarilor tăi – sau ți s-a întâmplat să uiți acasă cealaltă pereche? Ai simțit vreodată că spre finalul drumeției sau a pedalării lentilele tale să fie prea întunecate pentru că soarele apunea sau doar s-a întunecat cerul? Ți-ai dori ca lentilele tale să se adapteze automat la condițiile de lumină? Mai mult de atât, într-un mod în care datorită materialului să-ți ofere protecție oculară maximă? În acest caz, fă cunoștință cu lentilele ImpactX!

CE ESTE IMPACTX?

Lentile fabricate dintr-un polimer extrem de rezistent la casare și la șoc extern, cu o claritate optică de excepție. Baza reprezintă familia de polimeri-optici de poliuretan brevetată NXT®, care este transparentă și incasabilă și care  inițial a fost dezvoltată pentru armată. NXT®a luat naștere la începutul anilor 1990 în Statele Unite, când guvernul a angajat Simular Technologies pentru realizarea unui material nou antiglonț, transparent și ușor, care să fie mai fiabil și mai durabil decât policarbonatul. De la evenimentele din 11 septembrie, acest material este folosit la fabricarea ușilor cabinelor de pilotaj ale avionelor, precum și pentru fabricarea parbrizelor elicopterelor Apache. Avantajele acestei tehnologii sunt accesibile acum și oamenilor obișnuiți, mulțumită programului unic de lentile ImpactX al Rudy Project.

Tehnologia de lentile ImpactX se găsește exclusiv la ochelarii Rudy Project. Prin integrarea tehnologiei fotocromatice de dezvoltare proprie  și a tehnologiei polarizării, am obținut lentile extrem de rezistente la șoc și incasabile, care asigură acuitate vizuală perfectă în orice condiții meteorologice.

După prima generație prezentată în 2006 și după ani de cercetări și inovații, în 2015 a apărut noua generație a familiei de lentile ImpactX2! Aceste variante se activează din stare de transparență totală , chiar în intervalul de 9-74% transmisie a luminii. Mai mult de atât, față de generația anterioară,  sunt caracterizate de o viteză de activare la lumină cu 25% mai rapidă, ele reacționând nu doar la lumina UV naturală, dar activându-se și în spatele suprafețelor care filtrează razele UV (geamuri, parbrize). Lentilele sunt stabile în condiții de schimbări bruște de temperaturi și sunt rezistente la produsele chimice.

LENTILE GARANTAT INCASABILE

Oferim garanție pe viață pentru casarea lentilelor ImpactX, deoarece datorită structurii semi-rigide, ele oferă cea mai mare siguranță și protecție disponibilă. Sunt mai rezistente decât orice alt material pentru lentile, nu se rup sau fisurează în mod garantat – ele corespund și standardului* ANSI Z87.1+!

*ANSI Z87.1+ este o normă în Standardul Național American, care include standardele de bază pentru produsele destinate protecției ochilor și a feței, pentru eliminarea sau minimalizarea riscurilor de vătămare cauzate de șoc exterior și pentru rezistența față de expunerea la chimicale, în cazul utilizării militare de exemplu.  Completarea “+” se referă la reguli și mai stricte privind rezistența materialului la impacte mai dure. Astfel, lentilele cu această clasificare – ca și lentilele ImpaxtX –sunt potrivite și utilizării în tirul sportiv.

EXPERIENȚĂ VIZUALĂ DE NEEGALAT

Datorită intervalului de lucru foarte larg (care variază între 7-94% transmisie a luminii), precum clarității optice și tehnologiei HDR, lentilele ImpactX oferă o experiență vizuală de neegalat. Caracteristica lor de adaptare la intensitatea luminii nu doar se mișcă pe un spectru larg, dar și timpul lor de reacție este foarte rapidă! Mulțumită acestor fapte, poți folosi aceleași lentile dimineața, ziua și seara, precum și în ploaie și la soare și nu vei avea probleme nici dacă dintr-un teren deschis ajungi într-o pădure deasă…

Caută lentilele ImpactX la ochelarii Rudy Project! Detalii, aici.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − six =