Acum citesti
Cu ajutorul lui Tile este posibil să găsești o bicicletă furată

Tile este un mic dispozitiv care se atașează diverselor obiecte, astfel încât să fie mai ușor de găsit. Dispozitivul este apoi găsit prin smartphone, pe o rază de maxim 45 de metri. Cum te poate ajuta acest sistem să găsești o bicicletă furată? Cu puțin noroc.

tile

Avantajul sistemului construit de americani este reprezentat de faptul că un anumit obiect poate fi găsit prin rețeaua de telefoane. Asta înseamnă că în momentul în care un alt utilizator de Tile, trece pe lângă un obiect care îți aparține, iar tu ai setat aplicația să-l găsească, vei primi imediat un mesaj de înștiințare. Pentru ca acest mic miracol să se întâmple, numărul de utilizatori de Tile va trebui să crească semnificativ, lucru care nu este chiar imposibil.

Chiar și așa, este o șansă în plus. Dispozitivul Tile poate fi ascuns spre exemplu în seattube sau fixat pe interiorul tijei de șa.

Detalii, pe thetileapp.com.

via Tile

Vezi Comentarii (2)
  • Este superba ideea ! In Sibiu daca fiecare biciclist si-ar lua asa ceva e practic imposibil sa nu iti gasesti bicicleta furata in 10 minute.Sunt impresionat.Bravo Tile!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + nineteen =