Acum citesti
XX – upgrade de greutate la bicicletele Seven pentru cei cu dare de mână
Chiar și dacă nu ești un împătimit al cântăritului bicicletei trebuie să recunoști că din când în când pe ascuns mai faci acest lucru. Cadrele noi s-au îngreunat trecând la frâne pe disc, ax thru, gât tapered… Cei de la Seven au creat pentru împătimiți un pachet de upgrade pentru greutate numit XX!

Pachetul e oferit pe modelele din titan cum ar fi gravel bike-ul Evergreen și scade un total de 170-225 g fără să afecteze durabilitatea sau rigiditatea.

Pentru a obține acest rezultat, inginerii de la Seven au cercetat fiecare colț al bicicletei și au eliminat gram cu gram. Dropout-urile asimetrice salvează 60 de grame și rigidizează transmisia, chainstay-urile asimetrice mai salvează 6 g, prinderea internă a tijei de șa încă 33-45 g iar tija de 30.9 mm este cu peste 30 g mai ușoară decât cea originală de 27.2. În interiorul cadrului au fost eliminate încă 14 g din zona monoblocului și 12 g prin lărgirea orificiilor de aerisire ale tuburilor. O nouă prindere de etrier flat mount mai salvează 13 g iar cadrul e modificat și el cu noi tuburi și profile pentru a atinge și restul de scădere de greutate.

Seven numesc procesul ca fiind vârful tehnologic al reducerii în greutate, poate fi adăugat la orice bicicletă din titan SL sau SLX iar prețul e de doar… 995 $

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului!

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 5 =