Acum citesti
Inoxul și componentele de top se întâlnesc pe Antrenore Disc de la Stelbel

Italienii Stelbel îmbină clasicul inox cu piesele moderne și adaugă o versiune cu frâne pe disc a modelului lor de top de șosea XCr. Noul Antrenore Disc pornește de la același cadru clasic din tuburi Columbus XCr dar adaugă frânele pe disc împreună cu grupul de componente de top Campagnolo H11 pe disc.

La fel cu modelul frate cu frână pe jantă, noul Antrenore Disc este construit din tuburi speciale Columbus XCr din inox. Acest lucru face ca modelul să fie cel mai scump din gama Stelbel, oferind calitățile de confort și rigiditate ale oțelului regsite pe modelul XCr.

La fel ca toate modelele Stelbel, Antrenore Disc este construit prin sudură TIG manuală în Italia. Construite bucată cu bucată, bicicletele oferă posibilitatea unei geometrii complet personalizate. Standard bicicleta vine în două culori, jumătate din inox fiind lăsat descoperit. Dar cum bicicleta este personalizabilă, fiecare client poate să aleagă culoarea cadrului și a componentelor (pipă, ghidon, tijă de șa).

Bicicletele Stelbel, construite încă din 1970, sunt recunoscute pentru atenția la detalii. Bicicleta are monobloc tradițional filetat BSA gravat atent și vopsit în culori contrastante. Headtube-ul de 46 mm este și el gravat și e completat de un set de cuveți Chris King, furca fiind o Columbus Futura Disc cu gât conic, bineînțeles în culoare asortată cu restul bicicletei.

Antrenore Disc primește chainstay-urile de dimensiuni mari și dropout-urile clasice de la Stelbel, dar este pregătită pentru ax thru de 12 mm și are prinderi de disc de tip flat mount. Rutarea cablurilor este internă pentru sistem electronic, dar conducta hidraulică pentru spate iese din downtube în zona monoblocului după care intră din nou în chainstay. Cadrul are loc pentru anvelope de 32 mm dar furca e limitată la 28 mm conform producătorului. Se poate însă monta o furcă mai încăpătoare cum ar fi modelul ENVE Gravel.

Cadrul este disponibil împreună cu furca Columbus la prețul de 3700 USD dar bicicleta este disponibilă și echipată cu orice componente se dorește, cum este cea din imagine ce vine cu grupul Campagnolo Super Record EPS și roți Bora One 35 la un preț ce depășește puțin 10.000 USD.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 7 =