Jaroslav Kulhavy suferă o fractură la brațul stâng

0

Vești proaste din Cipru acolo unde campionul olimpic din 2012, Jaroslav Kulhavy, a suferit o fractură la mână stângă în timpul celei de-a doua competiții din seria Cyprus Sunshine Cup în Voroklini. Fiind la conducerea cursei în turul doi, lanțul bicicletei lui Kulhavy cade între pinioane și spițe obligându-l pe ceh să oprească pentru a remedia problema. După o oprire relativ scurtă în care Kulhavy reușește să repună lanțul pe pinioane acesta se urcă pe bicicletă și apasă puternic în pedale. Din păcate în momentul acela lanțul s-a rupt, inerția trimițându-l pe Jaro peste ghidonul bicicletei Specialized. În urma căzăturii cehul a suferi o dublă fractură la brațul stâng.12814089_954030461318148_3096309509591626257_n

Kulhavy se afla în pregătire pentru principalul obiectiv al sezonului, olimpiada de la Rio, și participa la cursa din Cipru pentru a clădi forma fizică înaintea competiției din Brazilia. Accidentarea îl obligă să stea câteva săptămâni bune pe tușă, el urmând cel mai probabil să beneficieze de un complex program orientate spre recuperare și păstrare a formei sportive. Totuși sperăm să-l vedem pe Jaro la startul Cupei Mondiale de XCO care va avea prima etapă în Australia în data de 24 aprilie.

BC-MMTB
BC-MMTB
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCasca Lazer Z1 se alimentează cu accesorii
Articolul următorBulls Copperhead 3 (2016)
Prefer să nu mă descriu dar poate ai dori să afli că sunt pasionat de mountain biking de la o vârstă fragedă rău. Am fost preocupat de latura gravitațională a sportului până prin 2009 atunci când o accidentare m-a făcut, indirect să mă concentrez mai mult pe latura de anduranță. Rezultate am destule, de la campionate naționale la U23 și Elite până la două plasări în top 15 consecutive în Transalp. Ce-i drept n-am câștigat La Broaște și în mod miraculos n-am dezvoltat cultul personalității până în prezent, motiv pentru care am realizat că rezultatele internaționale le voi lăsa pentru o altă reîncarnare. Nu-mi place atenția și încerc pe cât de mult să mă distanțez de numărul inepuizabil de indivizi cu manifestări de vedetă și cu caractere maleabile. Îmi plac oamenii care nu acceptă orbește cutumele societății și cursul “tradițional” al vieții, dar care trec în schimb totul prin filtrul personal al rațiunii. Apa plată o beau când mi-e sete și n-am încercat niciodată să mă îmbăt cu ea doar de dragul epatării, implicit nu mă vei vedea lăudându-mă în medii virtuale mai mult decât e strict necesar pentru a-mi mulțumi sponsorii. Pun pasiunea pe primul loc și cheful imediat după.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ