LED inteligent pentru cască, de la Met

0

MET a construit un sistem de iluminare cu LED care se atașează foarte facil oricărei căști din gama producătorului, din anii de producție 2015 și 2016. Cântărește 13 grame și este denumită inteligentă deoarece se aprinde singură când se întunecă afară, iar tu poți alege fie să rămână aprinsă în permanență, fie să clipească (4 moduri distincte – deci, să fie Disco!).

met-led-1 Vizibilitatea este de 500 de metri cu un unghi de 180 de grade, iar asta înseamnă că vei fi văzut și din laterală. Acumulatorii se încarcă prin USB și au o durată de funcționare de 4 ore sau de 2.5 ore dacă lumina rămâne în permanență aprinsă. Așadar, dacă ai multe drumuri de făcut prin oraș seara, este cazul să te grăbești un pic. Prețul este de 39 de euro.

met-led-2Este compatibil cu următoarele căști: Estro, Inferno, Rivale, Manta, Lupo, Stradivarius, Sinethesis, Veleno, Kaos, Parabellum și Parachute.

met-led-3via Met

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOchelari Uvex Sportstyle 702: test pe termen lung
Articolul următorOne of those days 3
Inițiatorul proiectului FreeRider.ro, are la activ peste 150 de biciclete testate și evaluate în mod obiectiv. Pedalează din 1998 pe mountainbike și din 2009, aproape zilnic, pe site-ul de față.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ