Acum citesti
Liv Avow Advanced – prima bicicletă de triatlon specială pentru femei

Liv_Giant_Avow-Advanced-Pro-0_carbon-womens-aero-triathlon-bike_driveside-complete-600x360Firma Liv produce biciclete special proiectate pentru clientela feminină iar recent a introdus noua Avow Advanced, o bicicletă de carbon de triatlon special proiectată pentru a fi ajustată ca poziţie şi aerodinamică pentru corpul unei femei. Bicicleta încearcă să ofere cât mai mare avantaj aerodinamic concurentelor care să aibă poisibilitatea să stea cât mai mult şi mai confortabil într-o poziţie aerodinamică.

Avow Advanced foloseşte ultimele tehnologii de aerodinamicitate şi de reglaj în favoarea femeilor. Cadrul este cu totul diferit de modelul Trinity Advanced al firmei-soră GIant. Chiar şi materialele din care sunt făcute componentele sunt ajustate pentru mărimile şi greutăţile femeilor, ceea ce face ca greutatea bicicletei să scadă.

Liv_Giant_Avow-Advanced-Pro-0_carbon-womens-aero-triathlon-bike_front-200x300Pentru a obţine o poziţie cât mai aerodinamică este nevoie de multe ajustări, astfel că Avow are un ghidon aero simplu de reglat şi flexibil şi o combinaţie tijă de şa/şa care se poate potrivi în poziţia ideală. Ghidonul este un model subţiat al celui de pe Giant Trinity şi reprezintă baza pe care se ataşează în poziţii reglabile barele de contratimp pentru a mări aerodinamicitatea şi a scădea efortul.

Liv_Giant_Avow-Advanced-Pro-0_carbon-womens-aero-triathlon-bike_rear-200x300

În plus, Avow beneficiază de sistemul Tri-functionality cu un sistem modular AeroVault care include un bidon aerodinamic ataşat la ghidon, încă unul ataşat tradiţional şi o cutie pentru batoane şi geluri pe top-tube.

În plus faţă de atuurile tehnice, Liv foloseşte o grafică foarte atractivă iar în 2016 va scoate pe piaţă o linie completă de echipament asortată cu bicicleta.

Liv_Giant_Avow-Advanced-Pro-0_carbon-womens-aero-triathlon-bike_front-3-4-view-297x297Cadrul beneficiază de rutare internă a cablurilor şi este compatibil atât cu transmisii mecanice cât şi electronice. Sistemul de prindere a şeii este intern şi are un capac aerodinamic.

Frânele folosite sunt modelu liniar Giant SpeedControl pentru o putere de frânare mare şi o aerodinamică bună. Frânele sunt perfect integrate în spatele furcii şi sub monobloc, unde sunt acoperite şi cu o învelitoare aerodinamică.

Liv_Giant_Avow-Advanced-Pro-0_carbon-womens-aero-triathlon-bike_bottom-bracket-brake-297x198

Avow Advanced va fi disponibilă în patru mărimi. Cea mai mică, XXS, va avea un seat-tube de 43 cm şi roată de 650c în faţă, spatele fiind de 700c. Acest lucru face ca top-tube-ul să fie scurt şi ghidonul să aibă o poziţie joasă fără a compromite manevrabilitatea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =