Acum citesti
Mercedes Benz, noul title sponsor al Cupelor și Campionatelor Mondiale UCI

UCI a anunțat că noul title sponsor al Cupelor și Campionatelor Mondiale este Mercedes Benz, prin divizia de vehicule utilitare. Shimano va rămâne în continuare partener al UCI, însă nu din poziția de title sponsor ca până în prezent, o decizie bazată probabil pe rațiuni financiare.

Noul parteneriat a fost semnat pentru următorii 3 ani, iar Mercedes Benz și-a luat angajamentul de a lucra cot la cot cu organizatorii fiecărei Cupe și fiecărui Campionat, punând la dispoziție o flotă de Mercedes X-Klass pentru pregătirea traseelor și o flotă de V-Klass pentru servicii de shuttle. De asemenea, trebuie menționat faptul că cei de la Mercedes Bnez doresc să promoveze noua camionetă X-Klass în lumea sporturilor, susținând că este un vehicul potrivit pentru cei care practică aceste activități.

De menționat este că marile companii încep să-și manifeste un interes din ce în ce mai mare în ceea ce privește industria de biciclete, ceea ce nu poate fi decât o veste bună. Spre exemplu, Tissot este deja partener principal pentru cronometraj, alături de alte nume sonore, precum: Mapei, GoPro sau Playsports.

Președintele UCI, David Lappartient a declarat: „acest parteneriat ne oferă posibilitatea de a accelera dezvoltarea Mountain Biking-ului. […] Faptul că un producător de calibrul Mercedes Benz a decis să investească în ciclism, este o dovadă clară că sportul nostru este atractiv pentru jucătorii economici mari, care selectează evenimentele noastre pentru a-și lansa produsele. ”

via UCI

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 4 =