Merida Press Camp 2011 – Deschiderea

4


Iată-ne ajunși în Palma de Mallorca, Spania, la Merida Press Camp ediția 2011. După o lungă plimbare pe insulă, alături de prietenii noștri Dan Mazilu (MBike) și Daniel Sârdan (NoMad Merida Racing Team), am asitat la deschiderea oficială a evenimentului, alături de jurnaliști din 20 de țări, invitați de marcă din industrie dar și alături de vedetele Multivan Merida Biking Team.Astfel, am avut ocazia să purtăm câteva discuții cu Gunn-Rita Dahle Flesjå, medalialtă în 2010 cu argint la Campionatele Europene de Maraton dar și cu José Hermida, campionul mondial din 2010 la Cross Country.


Locația aleasă de organizatori este una excelentă, vremea fiind prielnică sesiunilor foto de mâine dar și testelor de mountainbike-uri ce vor avea loc duminică, pentru că aici în Palma de Mallorca ne bucurăm de soare toată ziua și de temperaturi de peste 16 grade.


Mai multe informații vor urma mâine și duminică, iar săptămâna viitoare vei putea urmări pe BLOG fotografii și povești de aici, de pe insulă. Până atunci, te invităm să urmărești câteva poze de la deschiderea evenimentului.DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPowatryke Cruiser 2011
Articolul următorTudor Maros si Maros Bike
Inițiatorul proiectului FreeRider.ro, are la activ peste 150 de biciclete testate și evaluate în mod obiectiv. Pedalează din 1998 pe mountainbike și din 2009, aproape zilnic, pe site-ul de față.

4 COMENTARII

  1. […] Iată-ne ajunși în Palma de Mallorca, Spania, la Merida Press Camp ediția 2011. După o lungă plimbare pe insulă, alături de prietenii noștri Dan Mazilu (MBike) și Daniel Sârdan (NoMad Merida Racing Team), am asitat la deschiderea oficială a evenimentului, alături de jurnaliști din 20 de țări, invitați de marcă din industrie dar și alături […] FreeRider – Biciclete On Line […]

LĂSAȚI UN MESAJ