Acum citesti
SUN RINGLE prezintă noile MULEFÜT jante pentru fat bike

Companiile din domeniul velo se pare că trebuie să se străduiască destul de mult pentru a prezice vânzările. Însă prognozarea condiţiilor meteo este la fel de importantă şi la fel de greu de făcut.

Toate merg însă mai bine atunci când ai la îndemână o ofertă bogată de jante pentru fat bike-uri, iar ultimele lansate sunt Sun Ringle MuleFüt.

Sun Ringle MuleFut 1

La prima vedere noile MuleFüt par a fi alegerea ideală dacă eşti în căutarea unor jante accesibile, dar care dispun şi de specificaţii interesante. Cea mai mare diferenţă faţă de majoritatea jantelor din aluminiu pentru fat bike este că acestea dispun de tehnologia STR (Sun Ringle Tubeless Ready). Practic vorbim de acelaşi design pe care îl întâlnim pe noile jante Helix. În ciuda decupajelor mari al căror rol este reducerea greutăţii aceste jante pot fi uşor făcute tubeless. Este folosit un fund de jantă standard la care se adaugă un singur strat de bandă galbenă peste. Sun Ringle va lansa pe piaţă propria bandă pentru a fi folosită pe janta lată de 80mm însă între timp pot fi folosite orice alte produse deja disponibile.

Pentru moment va exista pe piaţă un singur model de jantă MuleFüt – cu 32 găuri şi dual drilling pentru roţi centrate sau offset. Janta în sine de 26 inch foloseşte o construcţie cu perete dublu parţial. Jantele sunt fabricate din aliaj 6061, măsoară 80mm la exterior şi 74,4 în interior, sunt înalte de 15,5mm şi sunt îmbinate folosind metoda pinned.

Sun Ringle MuleFut 3 Sun Ringle MuleFut 5 Sun Ringle MuleFut 4

Greutatea este de fix 800g şi vor fi vândute doar ca jante de sine stătătoare la preţul de 170$.

Sun Ringle MuleFut 2

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 18 =