Muc Off protejează discurile de contaminare cu Disc Brake Covers

0

Bicicleta trebuie păstrată curată și în stare bună de funcționare, ceea ce implică spălări dese și folosirea multor tipuri de substanțe. Pentru cei ce sunt stresați de contaminarea discurilor de frână cu aceste substanțe a apărut un ajutor nesperat, Muc Off Disc Brake Covers!

Indiferent dacă spălați bicicleta după fiecare tură sau doar atunci când începe să scoată zgomote ciudate, este destul de important ca detergenții și mai ales soluțiile de gresare să nu ajungă pe discurile și plăcuțele de frână.

Noile Disc Brake Covers de la Muc-Off vor proteja frânele de jeturi accidentale de spray de la tuburile cu protecții de cadru, detergenți sau uleiuri.

Protecțiile simple din neopren se așează strâns pe discuri și le protejează atât de substanțe nocive la spălare cât și de atingeri nedorite în timpul transportului. În plus au un design cu culori vii care te fac să nu uiți de ele când împachetezi sau speli bicicleta.

Muc Off Disc Brake Covers se vând ca pereche, costă 29$ și se potrivesc la toate discurile de șosea sau MTB între 140 și 203 mm. Sunt refolosibile și se pot spăla foarte ușor.

O bază mai solidă se așează în spatele discului, peste butuc după care exteriorul flexibil se așează la locul lui, fie direct peste disc sau chiar și peste cadru sau furcă.

Protecțiile Disc Brake Covers nu sunt complet etanșe, deci nu trebuie încercat jetul de ulei direct pe ele. Acestea sunt mai degrabă proiectate să ofere o protecție suplimentară. Înainte de o nouă folosire trebuie doar clătite după care acestea pot fi folosite din nou pentru a proteja discurile la spălare sau transport.

 

 

 

 

 

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGrevil e primul gravel autentic de la Pinarello
Articolul următorTraversarea transcontinentală din Peru
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ