Acum citesti
Noua Ventum Z oferă performanțele unui model de top, dar nu și prețul mare

Din poziția de sponsor oficial al Campionatelor Mondiale de Ironman Kona în 2016 și 2017, americanii de la Ventum, cu sediul în Florida, oferă pasionaților de triatlon noua lor bicicletă, Ventum Z. Aceasta e construită folosind design-ul cunoscut al mărcii, cu un seat-tube mare și fără seatstay-uri. Cadrul în formă de Z a fost optimizat aerodinamic în tunel.

Ventum Z e disponibilă atât sub formă de cadru cât și de bicicletă completă, oferind cicliștilor o platformă ce oferă performanțe fără compromis și fără a sacrifica posibilitatea de a adapta bicicleta după nevoile fiecăruia. Cel mai evident element este bidonul integrat în toptube care, cu o capacitate de 1.4 l, face din Ventum Z o bicicletă pentru curse și antrenamente lungi.

Poziționat chiar sub modelul de top al companiei, Ventum One, prețul pentru un cadru Z începe de la 2850 $. O bicicletă completă cu transmisie Shimano mecanică începe de la 3500 $ iar una cu Ultegra Di2 costă 5500 $. Prețul este considerabil mai mic decât modelul de top Ventum One care în cea mai ieftină versiune de echipare costă 6875 $.
Diferența cea mai mare dintre One și Z este probabil furca. În timp ce One are cleștii de frână intregrați elegant în furcă, Z folosește o prindere tradițională. Echiparea modelului Z păstrează de asemenea prețul scăzut.
Bicicleta e disponibilă în 5 mărimi iar bidonul de hidratare e oferit în 8 culori pentru o personalizare suplimentară. Bicicletele sunt disponibile fie cu roți de antrenament, fie cu roți profilate din carbon pentru competiție. Toate bicicletele Ventum Z sunt construite cu ghidoane aero 3T Vola și sunt expediate direct clienților prin serviciul de livrări Ventum White Glove pentru a asigura că bicicletele ajung în siguranță și sunt reglate perfect pentru a fi scoase direct pe șosea.
Noua Ventum Z a fost creată pentru a oferi triatleților experiența unei biciclete de top fără prețul acesteia. Pentru mai multe informații vizitați pagina producătorului.
Informații de pe bikerumor.com
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − twelve =