Acum citesti
Noul Intense DVO Recluse: serie limitată la 100 de exemplare

Colaborarea dintre Intense și producătorul de furci DVO nu este nouă, aceștia lansând împreună în 2015 modelul DVO Tracer, care a fost un succes. Un al doilea model în serie limitată a fost prezentat de curând publicului, fiind vorba despre modelul Intense DVO Recluse.

În ceea ce privește amortizoarele, acestea sunt o furcă DVO Diamond 27.5 și un shock DVO Topaz T3, ambele pe aer, lista fiind completată de componente de top precum frânele Magura MT Trail sau transmisia Sram Eagle. Bicicleta face parte din segmentul All-mountain, fiind dotată cu suspensii de 150/140mm. COO-ul Intense, Chad Peterson, a declarat că lucrând la biciclete în ediții speciale le permit să exploreze diverse scenarii cu componente, culori și grafice, fiind o treabă extrem de distractivă, iar modelul de față se întâmplă să fie chiar proiectul său preferat.

Bicicleta este prevăzută cu o serie de la 1 la 100 și este însoțită de un certificat care atestă faptul că este vorba despre o serie limitată. Prețul nu a fost momentan menționat, dar cu siguranță va avea multe zero-uri.

via Intense

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 3 =