Acum citesti
Noul producător de furci DVO prezintă primul produs, Emerald, la Taichung

Anunțată cu două săptămâni în urma, prima furcă a celor de la DVO, Emerald, a fost prezentată zilele acestea la Taichung Bikeweek, în Taiwan.

DVO a delcarat că rigiditatea acestei furci este cu până la 50% mai mare decât a altor furci de tip Upside-down. Arch-ul este de fapt cel responsabil pentru această rigiditate, fiind dublu și mai mult decât atât, construit din carbon. Construcția de tip Twin Tube cu baie de ulei deschisă, oferă atât o greutate redusă furcii, cât și lubrifierea permanentă a componentelor aflate în mișcare deoarece uleiul circulă neîntrerupt între camerele de compresie și rebound.

Mai mult, posibilitățile de a regla furca sunt numeroase și foarte facil de realizat. Emerald va putea fi utilizată atât cu roți de 26 cât și cu roți de 27.5 inch. Nu ar trebui să cântărească mai mult de 3 kg, iar data lansării este preconizată pentru iunie-iulie 2013. Probabil, una dintre cele mai așteptate furci ale anului viitor. Iar din punct de vedere al aspectului, un hit, fără discuție.

via DVO

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + six =