Acum citesti
Noutăți în gama MTB de top Continental
După ce au anunțat schimbările încă de la Eurobike 2017, Continental a prezentat acum îmbunătățirile majore aduse anvelopelor lor de MTB. Folosind aceleași denumiri ca modelele anterioare, anvelopele au primit modificări substanțiale, de la profil până la denumirea versiunilor. Cea mai importantă modificare este schimbarea structurii pereților laterali, care conferă un rulaj mult mai fin și de calitate mai bună.
Pentru acest lucru Continental a început să folosească materialul Cordura Nylon care nu e doar mai ușor cu 20-30 g dar e și mai etanș pentru că materialul are o țesătură mai strânsă. Formele 3D de pe laterale sunt mai atenuate fiind înlocuite de un strat serios de cauciuc. Totul se combină cu noul sistem Revolution Tubeless Ready ce promite că anvelopele sunt mult mai ușor de montat tubeless.
O altă schimbare care a avut loc practic la toți producătorii este că lățimea jantelor recomandate a crescut, în cazul acesta modelul Trail King 27.5×2.4 este proiectat pentru jante de 25-30 mm.
Majoritatea profilelor sunt similare cu cele anterioare, dar au mici modificări cu scop de îmbunătățire a comportamentului.
Mountain King este un model de 2.3 proiectat pentru jante de 23-27 mm.
Același lucru e valabil pentru Cross King 2.3.
Race King de 2.2 e proiectat însă pentru jante mai înguste, de competiție, de 21-25 mm.
Singurul model ”Plus” al gamei, Der Baron Projekt 27.5×2.6, este proiectat pentru jante de 29-35 mm.
Toate modelele cu excepția Der Baron Projekt sunt disponibile pentru roți de 26, 27.5 sau 29 la prețul de 69 $, în timp ce DBP este disponibil doar pentru 27.5 la 84$.
Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.
Informații și imagini de pe bikerumor.com
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =