Acum citesti
(P) Black Friday la BikeXCS cu reduceri semnificative

BikeXCS a fost primul organizator Black Friday din industria bicicletelor.  Acum 5 ani, în ultima zi de vineri din luna noiembrie, au lansat prima campanie Black Friday, oferind reduceri la toate produsele din stocul magazinului.

  Anul acesta, la BikeXCS, campania de Black Friday va începe pe 16 noiembrie, ora 21:00. Cu reduceri pe bune.  Au pregătit deja o listă „lista neagră” de produse la super reducere și sunt pe ultima sută de metri cu personalizarea celorlalte reduceri.

Pentru ca Black Friday 2017 să fie pe măsura așteptărilor clienților și potențialilor clienți, BikeXCS a creat un sondaj de opinie. Completează-l și tu online aici și echipa BikeXCS va ține cont de părerea ta în organizarea campaniei.

Campania Black Friday 2017 organizată de BikeXCS este o campanie care are ca scop lichidarea stocurilor din showroom-uri. Reducerile semnificative ce vor urma sunt obținute cu sprijinul furnizorilor, doar pentru acesta campanie.

Te invităm să dai o raită în magazinele BikeXCS din București:  

  • BikeXCS Sector 1, Str. Nicolae G. Caramfil 34 (deschis de curand)
  • BikeXCS Sector 2, Bd Lacul Tei 126 – 128
  • BikeXCS Sector 3, Str. Baba Novac 11A

si să îți faci lista de dorințe (wishlist), online, pe www.bikexcs.ro.            

Nu uita, Joi, 16 noiembrie, ora 21:00, începe Black Friday la BikeXCS! Intră pe pagina https://www.bikexcs.ro/black-friday pentru a profita de cele mai tari reduceri la biciclete, piese și accesorii!  Daca ai deja produsele in wishlist comanda ta o trimiti cu cateva clicuri evitand astfel aglomeratia.

Povestea BikeXCS

De 15 ani, BikeXCS comercializează biciclete, piese și echipamente de calitate superioară, de la branduri de renume precum Cube, Cannondale, GT, Șram, Shimano… și multe altele. Gama variată de produse care targeteaza atât biciclistul amator, care dorește să se simta ca un profesionist pe noua lui achiziție, cât și ciclistul profesionist doritor de un loc pe podium.

În magazinele de biciclete BikeXCS te întâmpină consultanți pricepuți și entuziaști și mecanici profesioniști și dedicați. Rețeaua de magazine Bike XCS deține 3 service-uri de biciclete în cadrul magazinelor din str. Baba Novac, bd. Lacul Tei si str. Nicolae G Caramfil 34. In septembrie 2017, BikeXCS s-a extins, preluând fostul magazin Hypersport din sectorul 1, str, Nicolae G Caramfil pe care l-a transformat în cel de-al treilea showroom & service din București.

În magazinul online Bikexcs.ro, plata cu cardul se realizează în deplină siguranță. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigură protecția datelor personale și a celor bancare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =