Acum citesti
Poze noi şi greutăţi pentru roţile X-Sense Alchemist

alchemist-x-sense-carbon-2Inovatoarele jante X-Sense de la Alchemist, pe care le-am prezentat deja, au fost subiect de discuţie pentru mulţi pasionaţi. Acestea folosesc un design cu totul nou, care se pare că se numeşte X-Profile Tubeless. În afară de faptul că este un nou mod de a aborda subiectul tubeless, se pare că acestea sunt proiectate şi să absoarbă prin elasticitate orice impact.

Până la informaţii mai multe la Eurobike, avem aici fotografii ale roţilor complete şi nişte greutăţi reale…

alchemist-x-sense-carbon-3alchemist-x-sense-carbon-7Dacă până acum am reuşit să vedem prototipuri şi grafică de pe computer, roţile complete din aceste poze par să aibă o finisare de top cu care ne-a obişnuit Alchemy.

Roţile cântăresc 588.9 g pentru X9.26 – modelul de XC de 29 şi 601.3 g în cazul X7.33, modelul de 27.5 de Enduro. Aceste valori par să confirme greutăţile anunţate pentru jante, respectiv 340 g pentru X9.26, 355 g pentru X7.33 şi 443 g pentru X7.44.

Se pare că vor fi şapte tipuri diferite de jante în colecţie, care include patru lăţimi diferite, inclusiv una de fatbike şi una pentru mărimi +, denumirea folosind ulitma cifră a dimensiunii roţii (7 sau 9), al doilea număr fiind lăţimea jantei.

alchemist-x-sense-carbon-9alchemist-x-sense-carbon-6

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × four =