Rocky Mountain a lansat ediția specială Instinct Carbon 99 în 20 de exemplare

0

Rocky Mountain a lansat un MTB foarte special. Instinct Carbon 99 nu are doar o echipare de top ci și o vopsea în ediție limitată, pentru cei ce reușesc să cumpere una. Modelul va fi produs în doar 20 de exemplare, așa că doritorii trebuie să se grăbească.

Construit pe platforma Instinct, modelul are roți de 29 cu cursa de 150 mm în față și 140 mm în spate. Cadrul din carbon folosește geometria reglabilă și curba suspensiei RIDE-9, totul fiind acoperit cu o vopsea impresionantă cameleon, cu minimul de sigle prezente.

Nicio bicicletă exclusivistă nu ar fi completă fără o echipare de top, așa că Instinct primește setul de echipare 99 ce include transmisia completă SRAM XX1 Eagle AXS wireless, tija dropper RockShox Reverb AXS, frânele SRAM G2 Ultimate, furca RockShox Pike Ultimate RC2 de 150 mm și amortizorul Super Deluxe Ultimate RCT. Roțile sunt Race Face Next R din carbon iar ghidonul provine de la același producător. Greutatea completă anunțată e de 12.9 kg în mărimea M.

Bineînțeles, o bicicletă specială are și un preț pe măsură. Instinct Carbon 99 costă 9.999$, un preț asemănător cu cel al modelelor similare ale altor companii, echipate AXS, dar care nu sunt în ediție limitată.

Bicicletele sunt deja disponibile pentru comandă. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUrcare la Bârcaciu cu bicicleta
Articolul următorTest – bluză de corp Northwave Evolution Base Layer, pentru iarnă
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ