Rose Backroad e gata pentru drumurile unde cursierele nu pot ajunge

0

Turele de gravel și adventure bike devin din ce în ce mai populare peste tot în lume, atât de populare încât putem presupune că toate mărcile care nu au încă un gravel bike în colecție vor avea unul cât de curând. Germanii de la Rose au trecut la fapte și au adăugat în gamă noul Backroad.

Destinată să poată să meargă oriunde o bicicletă normală ar avea probleme, Backroad are caracteristicile uzuale ale bicicletelor de aventură. Ea vine echipată standard cu anvelope 700×38 mm dar are spațiu suficient pentru 42 mm. În plus, există și o versiune Backroad Cross care vine echipată cu anvelope 700×33 mm Schwalbe X-One Evo în loc de cele G-One Allround Evo de pe modelul standard.

Cadrul din carbon are o greutate de 1040 g cu rutare internă a cablurilor, prinderi de etrier flat mount, ax thru și tija de șa din carbon Rose RC-170 Flex pentru un plus de confort.

Ambele variante Backroad și Backroad Cross au aceași geometrie, dar modelul Cross va avea o gardă la sol ceva mai mică datorită anvelopelor mai subțiri. Vor fi disponibile 5 mărimi între 51 și 62 cm.

Ambele versiuni, standard și Cross, vor fi disponibile în echipări cu transmisii 2×11 și 1×11 și cu o variantă Di2. Toate sunt disponibile în ambele culori iar prețul începe de la 2249 Euro pentru modelul Backroad 105.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMaxxis Ikon Skinwall (2018)
Articolul următorManșoane care iau forma palmei și a degetelor, de la TMR
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ