Acum citesti
Santa Cruz Blur se întoarce cu roți de 29 și suspensii de 100 mm

Blur, unul dintre cele mai cunoscute modele Santa Cruz, se întoarce din nou pe piață. Blur XC3 vine ca un model compet nou de XC cu suspensii de 100 mm care folosește roți de 29 și sistemul de suspensie VPP. Împreună cu modelul Highball, Santa Cruz Blur oferă viteză maximă la greutate mică.

Construit în jurul unui cadru din carbon, Blur este disponibil cu un cadru din carbon standard C sau cu unul din carbon cu performanțe superioare CC, ultimul fiind mai ușor și mai rigid datorită folosirii fibrelor high modulus. Cu un unghi al furcii de 69 de grade, cadrul include rutare internă cu opțiune pentru blocaje remote la ambele suspensii și pentru tijă dropper. Cadrul este însă conceput doar pentru transmisii 1x.

Cei ce apreciază lucrurile simple vor fi încântați de monoblocul filetat. Butucii sunt Boost, există prinderi pentru două bidoane și o protecție pe downtube atașată cu șuruburi. Greutatea anunțată a cadrului e de 2060 g, bicicleta completă cu echipare XX1 având o greutate anunțată de 9.9 kg.

Vor fi disponibile patru mărimi între S și XL.

 

Prețul bicicletelor complete începe de la 3699 $ pentru modelul Blur 3 C cu kit R și ajunge la 8999 $ pentru modelul Blur 3 CC cu echiparea XX1 Reserve. Cadrul CC separat e disponibil la prețul de 2999 $.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =