Acum citesti
Specialized Enduro Evo 2011

Specialized a lansat un nou model de Enduro, care face parte din noua gama EVO si care este derivat din fratele mai mic din gama, Stumpjumper EVO. Diferentele fata de modelul de baza se fac remarcate la nivelul suspensiilor, al anvelopelor sau al ghidonului, reprezentand versiunea de racing propusa de Specialized pentru probele de Enduro.


Astfel, s-a optat pentru un amortizor spate FOX DHX cu arc pentru performante excelente pe teren puternic denivelat, o furca ce provine tot de la FOX si care beneficiaza de o cursa de 150 de mm si un angrenaj ce este echipat doar cu o foaie si care promite sa faca o echipa buna cu cele 10 pinioane aflate in dotarea bicicletei.


Pentru un confort sporit, compania californiana de biciclete a dotat modelul Enduro Evo cu o tija de sa telescopica, ce ofera amortizari bune si beneficiaza de reglaj pe inaltime. Reglarea tijei de sa se face cu ajutorul unei comenzi montate pe ghidon. Ghidonul este si el foarte lat, pentru a permite un control foarte bun, in special pe virajele rapide.


Mai multe detalii despre datele tehnice cat si despre preturi, vor fi disponibile in curand pe site-ul specialized.com.


via | endurotribe


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =