Acum citesti
Suspensii plus noi de la X-Fusion și Manitou

După ce au scos pe piață o suspensie specială pentru gravel bike și un dropper complet servisabil, cei de la X-Fusion își aduc la zi cu tehnologia linia de furci. Mecanismul intern nu se modifică, dar acestea primesc spațiu pentru anvelope mai mari și ax mai lat. Toate modelele 2018 vor veni cu brațe negre și partea inferioară neagră lucios sau mat.

Modelul Sweep primește o versiunea 27.5 Boost, fiind ceva mai îngust decât modelul plus anterior McQueen, dar având spațiu pentru anvelope de 2.8.

Acesta va fi disponibil în versiunile Roughcut HLR, Roughcut RCP (ambele cu reglaj la revenirea la viteză mică și mare, dar RCP are 3 poziții pentru revenirea rapidă) și RL2 (cu blocaj simplu).

Prețul este de 749 USD iar greutatea e de 1.9 kg, fiind disponibilă la începutul toamnei 2017. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Pentru cei ce își doresc o suspensie rigidă de fatbike, Manitou a prezentat noul Mastodon depsre care ei spun că e cel mai rigid model de pe piață și în plus există variante pentru orice dimensiune de anvelopă, inclusiv 29+. Promisiunea este că va funcționa pe toată lungimea cursei chiar și la temperaturi foarte joase, lucru important având în vedere că fatbike-urile sunt folosite des iarna.

Mastodon permite foarte multe variante de anvelope, rămânând rigidă în toate versiunile. Pentru acest lucru sunt folosite brațe de 34 mm care oferă o cursă de 150 mm. Anvelopele maxime sunt 26×5.15 și 27.5×4.5, aici fiind practic inclus cam tot ce există pe piață, inclusiv modelul Snowshoe XXL de la VeeTire.

Pentru a permite rularea cu anvelope atât de mari, furca are două configurații de înălțime: standard și EXT. În modul standard dimensiunile ei sunt comparabile cu RockShox Bluto, în timp ce în modul EXT înălțimea e modificată pentru a permite spațiu pentru cele mai mari anvelope, inclusiv la compresia totală a suspensiei.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − six =