Acum citesti
Trek a prezentat bicicleta adventure 1120

Iată o bicicletă greu de ignorat de iubitorii turelor de aventură de mai multe zile! Este vorba de noul Trek 1120, special conceput și accesorizat pentru aceștia! Bicicleta pare a fi o versiune modificată de Trek Stache, modelul lor hardtail 29+, la care se adaugă posibilitatea de a monta o grămadă de bagaje.

Prezentat inițial sub forma conceptulu 1020 în 2015 (din imaginea de mai jos), se pare că ideea a ajuns realitate.

1120 este așadar bazat pe Stache, dar cadrul are o nouă formă a zonei de joncțiune dintre top-tube, headtube dar și a monoblocului, precum și prinderile speciale pentru portbagajele dedicate incluse cu bicicleta, unul în față și unul în spate. După cum arată, se pare că nu vor fi probleme cu bagajele care ar putea atinge roata. În plus, se pare că dacă nu e nevoie de ele, portbagajele sunt ușor demontabile.

1120 are și o furcă fixă cu lungime corectată Boost Adventure din carbon cu trei prinderi de bagaje pe fiecare braț. În restul aspectelor bicicleta pare similară cu modelele Stache din aluminiu, cu butuci Boost, monobloc PF92, dropout-uri Stranglehold compatibile single speed și transmisie pe curea și geometrie G2. Bicicleta e echipată cu o transmisie Shimano SLX 1x, angrenaj Race Face Aefect, frâne SRAM Level T, componente Bontrager și anvelope 29×3.0 Chupacabra pe jante Sun Duroc 50 SL. Prețul este de 2499.99 USD:

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =