Acum citesti
Velobazar, aflat deja la a IIa ediție

Cum prima ediția a Velobazarului a fost un succes, organizatorii s-au gândit să anunțe și o a doua ediție, în weekend-ul acesta. Iată ce aflăm de la ei:

Si iata asa, calatoria noastra, care e inca la inceput de drum, a ajuns la editia a II-a. Incurajati de cum a decurs primul eveniment, noi, cei de la Labirint Concept Store, Atelier Onest si Biciclete Borduz, va invitam din nou, la aceeasi locatie, in weekend’ul 13-14 mai, sa schimbam opinii, zambete si piese de bicicleta. 🙂

Orice activitate legata de domeniul ciclismului urban si/sau de sosea este primita cu bratele deschise de noi, organizatorii evenimentului.

Fie ca ai piese pe care ai vrea sa le schimbi cu altele mai utile tie in acest moment, sau ceva de pret pe care ai dori sa il monetizezi, noi te asteptam sa iti anunti participarea si iti oferim un loc unde sa iti poti expune “bunurile”. 🙂 Asadar, inscrie-te pentru a fi participant activ, sau fa-ne o vizita pentru a te bucura de o cafea de specialitate, de o bere artizanala, sau ceva de mancare din food truck’ul prezent in cadrul evenimentului.
Te asteptam! 🙂

* Mentionam ca totul are caracter gratuit, si ca nu este perceputa vreo taxa pentru participare sau vreo alta provenita din vanzari.

Alte detalii, pe pagina evenimentului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × one =