Acum citesti
Wheely pun luminile pe butuci cu un efect senzațional

Cei de la Wheely s-au gândit să schimbe puțin conceptul de lumini pentru bicicletă și să le monteze pe butuci. Încastrate într-un înveliș cauciucat care folosește și la montaj, sunt disponibile lumini albe și roșii care oferă vizibilitate 360 de grade, dar oferă și roților un aspect deosebit, iluminând și solul sub bicicletă. Toate acestea oferă o vizibilitate mult mai bună pe șosea. Luminile funcționează în mod continuu, discontinuu și stroboscopic, iar în modul constant roțile oferă un efect deosebit, după cum se poate vedea în film

Luminile sunt proiectate pentru a fi montate împreună cu cele clasice, nu neapărat ca să le înlocuiască, deoarece nu vor ilumina drumul în față. Dar sunt totuși o opțiune foarte bună pentru a mări vizibilitatea într-un mod original. Învelișul este protejat la apă IP4, alimentarea se face de la baterii mici de ceas iar greutatea este de doar 22 g bucata.

Luminile Wheely pot fi comandate chiar acum de pe pagina de Kickstarter, fiind finanțate aproape complet. O singură bucată, albă sau roșie, costă 15 USD în timp ce un set costă 29 USD. Pentru butucii mai groși, cum ar fi cei cu viteze interne, se pot monta două lumini înlănțuite.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + twelve =