Acum citesti
WTC RoadLink DM permite montarea de casete 11-36/42 pe Shimano Dura-Ace/Ultegra
Mulți cicliști apreciază transmisiile cu o gamă largă de viteze. În plus, transmisiile 1x și-au dovedit din plin eficiența la MTB și au început să fie folosite destul de des și la șosea, dar casetele de pinioane actuale nu oferă rapoartele necesare unui amator. Pentru aceștia, companii ca Wolf Tooth Components caută mereu soluții. Astfel, au lansat RoadLink DM, o versiune a popularului GoatLink ce face ca deraioarele Shimano R9100/R8000 să poată funcționa cu pinioane mai mari.
Pe același principiu ca restul modelelor, RoadLink DM este ceva mai lung decât link-ul original și repoziționează deraiorul exact cum trebuie pentru folosirea casetelor mai mari. Cel mai important factor de proiectare a fost păstrarea nivelului de contact al lanțului cu pinioanele și a calității schimbării vitezelor.
Acest model este proiectat special pentru deraioarele Shimano R9100 Dura Ace sau R8000 Ultegra și se prinde direct de deraior, nu de urechea de schimbător. Acest model e compatibil doar cu cadrele cu ureche clasică, nu direct mount. Cu o greutate de 20 g, brațul e cu 8 g mai greu decât cel original al deraiorului, este fabricat prin CNC din aluminiu 6061-T6 și are șuruburi din inox. Bineînțeles, este fabricat în SUA de Wolf Tooth Components, în Minneapolis și este vopsit negru electrostatic.
WTC spun că RoadLink DM este optimizat pentru folosirea casetelor 11-36t, 11-40t și 11-42t de 11 pinioane. Funcționează și cu casete 10-42t dar specifică faptul că nu au reușit să obțină cu această casetă schimbări precise ca la grupset-ul original.
Prețul este de 27.95$ și este deja disponibil. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.
Informații de pe bikerumor.com
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × three =