Hypersport.ro – magazin online biciclete

3

logo_hypersport2HyperSport.ro

Adresa : www.hypersport.ro

Date de contact : Soseua N. Caramfil, Nr. 34, Bucuresti

Telefon : 0727 477 678 sau 021 232 55 20

Părerea ta este importantă pentru ceilalți potențiali clienți, așadar te rugăm să împarți cu restul lumii experiența ta cu acest magazin:

★★★★★
5 5 1
Am achizitionat o bicicleta de la ei acum 2 ani pe care o servisez tot acolo. Chiar daca aveam pret mai bun pe net am luat de la ei datorita serviciilor si pentru faptul ca m-au ajutat permanent pe partea de service cu vechea bicicleta. Si acum imi rezolva problemele cu mult profesionalism. Atat Adriana cat si echipa sunt super. Ii recomand.

★★★★★
5 5 1
Salut, Am apelat in repetate randuri la service-ul celor de la Hypersport pentru reviziile periodice ale celor 2 biciclete, dar si pentru mici probleme, si de fiecare data baietii au fost foarte amabaili, m-au ajutat rapid. Ulterior, nu au fost probleme cu bicicletele dupa ce au iesit din service. Cand a fost nevoie de schimbat si alte piese in urma desfacerii bicicletei am fost sunat de mecanic si mi s-a explicat situatia cu bicicleta. Mi s-a raspuns si explicat orice intrebare/ nelamuriri am avut in legatura cu bicicleta sau alte produse achizitionate de la ei. Recomand cu incredere service-ul celor de la Hypersport.
Hypersport.ro - magazin online biciclete Nota: 5 / 5 din 2 pareri.
Nume
E-mail (nu se publica)
Nota
Parere

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ