Acum citesti
Ce mai greu? mtb sau cursieră?

Înainte să înceapă “cearta”, trebuie stabilit că nu încape îndoială că ciclismul, sub toate formele sale, este superb! Dar la fel de adevarat este că frumusețea, și dificultatea, fiecărei discipline stă în ochii privitorului, mai exact în mușchii și tehnica celui sau celei care o practică. Totuși ce este mai greu? Să faci ciclism de șosea sau mtb?

Vezi Comentarii (3)
  • La cursiera tragi mai tare, media mult mai mare, la munte cu MTB-ul e nitel plimbarica, e adevarat ca iti trebuie tehnica, dar pulsul mediu e mai jos, trebuie sa stii cum si cand sa tragi, dar efortul nu e constant ca la cursiera. E valabil si la alergat pe plat vs. munte. Le fac pe toate cele 4 moduri, mai des platul si cursiera datorita conditiilor geografice si de timp 🙂

  • Eu cred ca amândouă tipuri de ciclism au părțile lor bune sau mai puțin bune! La cursieră ai doar asfalt, ai viteza si prea multe masini in trafic conduse de neatenti iar la mtb ai parte de natură, dar asta nu inseamna ca nu poti avea viteza si prin pădure!

  • In conditiile prezentate, as opta pentru ON-Road..viteza e cool oricand,! Dar avand in vedere conditiile din Romanica, drumurile proaste, soferi nesimtiti, masini poluante, care circula nestingherite ca niste comete cu coada neagra care te sufofa ca propriu….. MTB fara echivoc! Optez pentru sport in aer curat si liniste!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × five =