Cursa 3 Peaks Cyclocross, prima de acest gen din lume

0

Despre 3 Peaks Cyclocross se spune că este cel mai greu concurs de ciclocros din lume. Are loc în Anglia, în parcul național Yorkshire Dales, în fiecare an din 1961 încoace. Se mai spune că 3 Peaks este părintele tuturor concursurilor de aventură care au urmat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPrimăria Brașov a dat aviz și a promis 500.000 lei pentru amenajarea de piste de MTB în Poiana Brașov
Articolul următorYT punee modelul de DH Tues din carbon pe roți de 29
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ