Eurovelo 6 – din Germania până în România

0

Rutele Eurovelo sunt cunoscute pentru faptul că sunt optimizate a fi percurse pe bicicletă. De-a lungul acestor trasee, în mare parte drumuri asfaltate destinate exclusiv bicicletelor, vei întâlni tot ce ai nevoie pentru a avea o excursie reușită: restaurante, cazare și evident peisajele.

Eurovelo șase traversează Franta, Elvetia, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia și Bulgaria pentru a se încheia neoficial, în România. În acest episod 7, vedem cum a fost din Belgrad până în România, la Drobeta. Din păcate impresia din România nu a fost cea mai bună… (foto copertă lower-austria.info)

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRandonneurs România anunță calendarul pentru 2019
Articolul următorAll-Wings Falcon reinventează forma șeii de bicicletă
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ