Josh Carlson de la Giant Factory Off-Road Team, mai rapid pe un eMTB

0

Josh Carlson de la Giant Factory Off-Road Team povestește cum un eMTB a făcut ca viteza lui pe potecă să fie mai mare. E vorba de un Giant Trance E+ pentru enduro, despre care Carlson spune că în loc să-l încetinească, cele 10 kg în plus îl ajută mult pe coborâri.

Carlson spune însă că acest eMTB îl foloseste acum pentru antrenamente, iar asta pentru că atunci când se întoarce pe bicicleta lui normală, un Giant Reign, se simte ca un supererou, mintea lui este cu un pas înainte. (foto copertă flowmountainbike.com)

Nu uitați că anul acesta în cadrul Cupei și Campionatului Național Enduro, vor exista și două etape la care vei putea testa eMTB-uri pe aceleași trasee de concurs. Este vorba de:
> #3 CNE Semenic, Văliug 6-7 Iulie și
> Campionat Național Straja, Lupeni 24-25 August

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGarmin a cumpărat marca Tacx
Articolul următorTest – cântar Polar Balance
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ