Acum citesti
Max Fredriksson – Off-Season

Lunga iarnă suedeză cu siguranță e frumoasă pentru schiori însă nu e prea bună pentru cicliști, în special pentru riderii de slopestyle. Cum se antrenează vedeta FMB World Tour, Max Fredriksson? Noua serie „Off-Season” lansată de Max, ne arată ce face tânărul rider suedez pentru a se recupera după acceidentul din 2017 care i-a încheiat sezonul prematur, și cum se pregătește pentru Crankworx Rotorua.

Episodul 1

Max – Accidentările din 2017 m-au împiedicat să concurez atât cât mi-as fi dorit. În primul episod din seria de 4 veți vedea cum m-am descurcat cu recuperarea după ce mi-am rupt ambele clavicule. Veți vedea și cum arată pentru mine o sesiune normală de park.

Episodul 2

Max – Iernile suedeze sunt foarte lungi și nu ne oferă prea multe opțiuni de antrenament în afară de a merge la patinaj indoor. Pentru a evada din iarnă și a mă da puțin pe pământ înainte de concurs, am făcut câteva drumuri în Barcelona pentru a mă da în La Poma BikePark.

Episodul 3

Max – În La Poma BikePark este excelent. În general stau aici în jur de 5 săptămâni. Anul ăsta însă am vrut să fac ceva diferit așa că am dat o fugă în Franța și m-am dat împreună cu câțiva prieteni din FMB World Tour.

Episodul 4

Max – După o săptămână în Franța, am petrecut ultimele zile înapoi în Barcelona în La Poma BikePark împreună cu câțiva prieteni din întreaga lume. Pe măsură ce Crankworx Rotorua se apropie am decis să mă întorc acasă cu o săptămână mai devreme pentru a mă da pe noul traseu construit cât timp am fost plecat. Dome Adrenaline Zone este probabil cel mai tare loc în care m-am dat vreodată!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =