Mountain of Hell – o cursă mitică de mtb!

0

Mountain of Hell este nebunie curată! Este poate cea mai dură cursă de mtb downhill din lume. Durează trei zile, este deschisă tuturor și permite atât profesioniștilor cât și amatorilor să-și descopere limitele lor și ale bicicletei lor, într-un adevărat spirit de freeride.

Un derby veritabil de mtb al cărui start are loc pe ghețarul Les Deux Alpes, iar finișul în Venosc. Concurenții totalizează nu mai puțin de 2500 m diferență de nivel negativă de-a lungul a 25 km. Traseul include zăpadă, gheață, gravel, bolovani, stâncă, camber, poteci și inclusiv o „neagră dublă”. De la teamă la zâmbet, de la iad la paradis.

Anul acesta Mountain of Hell a avut loc între 30 iunie și 2 iulie. Câștigătorii au fost:

1 – SUCH Morgane / FR / 43:26.33
2 – SERRE Emilie / FR / 52:59.17
3 – NELEN Kristien / BL / 57:17.36

la feminin și

1 – ABSALON Rémy / FR / 33:31.09
2 – PETER Stefan / SUI / 33:36.78
3 – BRON Kilian / FR / 33:42.92

la masculin.

Observați și diferența dintre teaser și ce se întâmplă în realitate 😉

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTest – șa Velo Angel Race Ergo
Articolul următorTest – Pegas Hoinar 2017
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ