Acum citesti
Bell integrează camera video 360fly direct în cască

Prezentată pentru prima dată toamna trecuta camera video de acţiune 360fly promitea imagini panoramice 4K de calitate. Acum aceasta a fost integrată direct în casca Bell Super 24. Integrarea nu afectează nimic de la calitatea filmării la ventilaţia capului sau protecţia oferită.

casca bicicleta bell 360fly 02

Performanţele video ale camerei video sunt administrate de aplicaţia proprie care îţi permite şi o partajare facilă pe Facebook şi Youtube. Filmarea se face în format 2880 x 2880 şi 30fps, dar şi în format tv 16×9. Camera dispune de GPS integrat, barometru, altimetru şi accelerometru pentru a oferi şi alte statistici la final de tură. Camera comunică cu telefonul tău smart prin Bluetooth şi Wi-Fi, iar bateria durează două ore. Dacă totuşi nu doreşti să ai un R2-D2 în vârful capului camera video poate fi detaşată.

casca bicicleta bell 360fly 04

Mulţumită noului profil redus al camerei video 360fly aceasta va fi introdusă şi pe alte 3 căşti de protecţie pentru alte sporturi. Spre exemplu Giro Edit cu 360fly îţi va permite să practici sporturi de iarnă în timp ce filmezi din vârful capului. Bell Star cu 360fly şi Bell Moto 9 Flex sunt destinate sportului pe două roţi cu motor.

casca bicicleta bell 360fly 03

Disponibilitatea pe piaţă este estimată pentru tomna 2016, iar preţurile nu au fost încă anunţate.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + eleven =