Garajul FreeRider.ro

4

Garajul FreeRider este o nouă secțiune pe care o vom actualiza constant cu biciclete și componente care au fost testate, dar și cu biciclete sau componente noi, care nu au mai ajuns în faza de testare. Te așteptăm deci, să mai dai un click din când în când, pentru a vedea produsele nou apărute.

Dacă dorești una din piese, va trebui s-o rezervi prin e-mail, la adresa echipa@freerider.ro. Piesele rezervate vor apărea cu numele tăiat, iar în caz că cineva renunță la rezervare, vor fi din nou disponibile pe această pagină. Rezervările se fac în ordinea primirii e-mail-urilor. Va rugam sa furnizati si un numar de telefon, in caz ca mail-urile trimis de noi ajung in Spam. Noi raspundem fiecarui mail in parte, asadar daca nu ati primit niciun raspuns, verificati folderul de Spam.

ATENȚIE, TIMPUL DE RĂSPUNS PENTRU REZERVĂRI POATE FI ȘI DE 8 ORE. MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Jantă FUNN Fantom 27.5, ca nouă, dublă, capsată, neagră, fără lovituri, folosită aproximativ 100 de km, are mici puncte pe suprafață care se pot curăța (probabil de la ceva lipicios), preț: 120 lei 100 90 lei (preț la raft: 216 lei)

DSCF2925 DSCF2923 Pipă CT Brut 6061, albastru eloxat, 70mm, ca nouă, pentru XC sau All Mountain, preț: 70 lei (preț de raft recomandat: 135 lei)

DSCF2888    

4 COMENTARII

    • Salut, nu avem piese pe stoc pentru că nu comercializăm. Tot ce vezi în aceasta rubrică sunt componente care au rămas în urma testelor. Noi nu avem magazin de piese sau de biciclete.

  1. Ce model este janta FUNN :AM , DH , Trail/AM ?
    Cei 100km, pe ce traseu au fost facuti , cum s-a comportat roata , a necesitat centrare ?
    Ce greutate rider – echipament sustine , si care sunt limitele balonajului ?

    • Salut, nu se precizează în fișa tehnică, însă este o jantă de XC care poate fi folosită și pentru All Mountain dată fiind robustețea. Cei 100 de km au fost trasee montane și nu a necesitat centrare. Greutatea rider-ului a fost de 70 de kg. Poate fi instalată o anvelopă de maxim 2.3 inch.

LĂSAȚI UN MESAJ