Acum citesti
Fatbike-ul Felt de vânătoare și pescuit, tot mai aproape să devină realitate

În luna septembrie a anului trecut, Jim Felt a expus la Interbike un fatbike ceva mai deosebit prin prisma accesoriilor pe care acesta le suportă. La fel de bine, nici aspectul estetic nu e de neglijat căci face ca bicicleta să sară în ochi una-două, dar esența rămân portbagajele robuste, motorul electric și remorca special făcută pentru acesta, care subliniază vocația de outdoor a modelului Outfitter.

felt

Dacă la Interbike-ul din toamna trecută Outfitter era prezentat mai mult ca o excentricitatea proprietarului Felt Jim, un vânător ocazional și el, de această dată veștile indică spre o introducere în producția de serie a fatbike-ului. Caracteristicile unei astfel de biciclete în general o recomandă pentru drumeții și aventuri în natură, iar Outfitter este, altfel, un instrument aproape ideal pentru expediții în natură virgină. Nici măcar nu are ce ar fi putut fi singurul său cusur, că poate merge atât de departe și atât de repede pe cât te țin picioarele, pentru că este alimentat de un motor electric. În plus, datorită roților supradimensionate, odrasla Felt poate ajunge probabil oriunde, pe orice fel de teren, în orice fel de condiții. Confortul suplimentar este asigurat de chiar balonul anvelopelor sale și, de ce să nu recunoaștem, impactul unui asemenea vehicul asupra pădurii necălcate de piciorul omului este minimal.

Prezentat zilele trecute la o expoziție americană de vânătoare, compania producătoare i-a făcut bicicletei un fel de pre-lansare, anunțând că în curând va fi disponibilă pe piață pentru un preț de 5.499$ fără accesorii. Totuși, în ceea ce privește echiparea, firma americană a fost ceva mai generoasă cu detaliile precizând că bicicleta se bazează pe un cadru de aluminiu double butted, axe de prindere thru axle, setul SRAM X1 și frâne SRAM Guide R.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + five =