Acum citesti
Șofer pedepsit la 4 ani de închisoare pentru uciderea unui biciclist în Cluj-Napoca

Evenimentul tragic care s-a petrecut la începutul lunii trecute, când un biciclist și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un șofer care consumase alcool, nu s-a lăsat fără urmări. Tomas Baias, șoferul vinovat, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, dar sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

accident

CityNews.ro mai relatează că condamnatul le-a declarat anchetatorilor că a forţat semaforul de lângă podul peste Someş, unde l-a surprins și accidentat pe biciclist, și că datorită șocului nu a oprit mașina, ci a continuat să ruleze. Totodată, acesta și-a recunoscut vina și a declarat în fața anchetatorilor că regretă decesul victimei.

Sursa: CityNews.ro

Vezi Comentarii (14)
  • 4 ani … ? Aici e vorba de un om , care a murit….iar ala beat la volan se alege doar cu 4 ani de inchisoare…. . Eu le-as da inchisoare pe viata tuturor celor ce comit asa ceva….

  • Pai atunci hai sa ii dam doar doua trei luni si gata. Asta daca nu rezolvam nimic. Un om baut care a calcat pedala de acceleratie si a omorat un om nevinovat nu merita sa mai traiasca…

  • Bah nu ne ajunge 4 ani de zile care scapa usor, f**uti in m**ti m**i de sofer prost, sunt sofer si biciclist dar nu asa ca el am nevoie de mai mult respect in trafic.
    Vornicu Constantin: sunt de acord cu tine din ce ai zis foarte bine.
    Scott ti-e ti se pare destul 4 ani? Poate doar drogati 4-5 ani da dar nu cand omori un om soferul imputit merita inchis aproape pe viata sau omorat cu oricare pot ei ca nu merita sa traiasca!

  • -a condus sub influenta
    -a provocat un accident, sub influenta
    -a provocat un accident soldat cu o fatalitate sub influenta

    a ucis un om.

    4 ani, cu posibilitatea de a primi si mai putin.

    romania.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 9 =