Acum citesti
Mountainbiking total cu noul Schwalbe Nobby Nic

Faptul că disciplinele mountain bike-ului se individualizează tot mai puternic nu i-a oprit pe cei de la Schwalbe să parieze în continuare pe Nobby Nic, cel mai apropiat lucru de anvelopa universală care se află momentan în gama lor.

schwalbe_nobby_nic_2

Ajunsă la a 3-a generație, Nobby Nic caută să împace ceva mai mult decât lupul, capra și varza, recte fanii enduro-ului, ai XC-ului, dar și ai all-mountain-ului, lucru ce are un potențial riscant. Totuși, nemții i-au vârât câțiva ași în mânecă, precum pereții fabricați din material SnakeSkin pentru rezistență suplimentară, dar s-au jucat și cu forma, suprafața de rulare și protuberanțele sale. Așadar, a rezultat o anvelopă care „nu e nici cea mai rapidă pentru XC, nici cea mai rezistentă pentru enduro și nici cea mai aderentă în condiții umede, dar dacă treci prin toate aceste situații în aceeași tură, e cea mai recomandată”, conform spuselor producătorului.

schwalbe_nobby_nic

Actualizarea lui Nobby Nic marchează și capătul de linie pentru Fat Albert, însă progenitura universală a Schwalbe înglobează trăsături care speră să o ducă sus în topul preferințelor rider-ilor. Pe lângă faptul că este disponibilă și în versiunea Evolution Line, dar și în cea Performance. Astfel, ai la dispoziție o varietate largă de opțiuni privind materialul din care sunt fabricate, dar și privind mărimile, despre care menționăm că există pentru cele 3 formaturi consacrate de roți.

schwalbe_nobby_nic_1

Nu în ultimul rând, opțiunea Dual Chamber este inclusă și pentru această anvelopă, ceea ce presupune două incinte de aer. Asta aduce cu sine mai multe avantaje, precum eliminarea penei de cauciuc de tip snake bite, posibilitatea de a rula cu o presiune foarte mică și o tracțiune mult mai bună oferită de anvelopă.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − two =