Acum citesti
Noul schimbător electronic Microshift eXCD îți va încarca acum și telefonul

Dacă te gândeai la schimbătoarele de viteze electronice pentru mtb-ul tău, primul motiv care vine în minte este performanța. Viitorul groupset electronic Microshift eCXD vine cu două motive: este echipat cu o baterie mare care poate fi folosită și pe post de power bank, iar prețul este accesibil.

Schimbătorul spate și shifterul, sunt dedicate transmisiilor 1×11. Așadar există un singur fir, iar lipsa schimbătorului față elimină complicațiile ce țin de sincronizare. Caseta de pinioane oferă o gamă decentă de viteze, sistemul este ușor de reglat/programat, iar prețul ar trebui să fie sub 600$.

Acumulatorul este amplasat în shifter, care acum are o dimensiune apreciabilă. Așadar un singur fir pleacă de aici spre schimbătorul spate. Două butoane schimbă simplu vitezele.

Față de ce am prezentat în 2016, s-au schimbat multe. Din punct de vedere estetic schimbătorul spate arată acum mult mai bine finisat. Compania spune că sistemul urmează să fie lansat anul acesta. Shifterul oferă inclusiv un port USB unde poți încarcă telefonul. Sau, poți adăuga un acumulator suplimentar pentru și mai multe opțiuni de încărcare. Sau poți obține o durată de viață mai mare pentru schimbătoare, dacă planifici spre exemplu, o tură mai lungă.

Însă acumulatorul standard a fost mult îmbunătățit. Inițial era gândit să țină 6000 de schimbări de viteza per încărcare. Acum s-a ajuns la 10.000 cu „ambreiajul” activat și 16.000 cu patina „pe liber”.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − one =