Acum citesti
Din 2018 Metal Enduro face parte din familia Enduro World Series!

Vești mari de la Reșița! Bike Attack Reșița, organizatorul concursului de mtb enduro – Metal Enduro, anunță ca de anul acesta concursul face parte din familia Enduro World Series (EWS) Official Qualifier Events. Este o veste excelentă întrucât primii trei clasați la fiecare categorie la Metal Enduro 2018, vor fi adăugați pe lista EWS de rezerve, cu condiția ca respectivul să fie membru/membră Enduro Mountain Bike Association (EMBA).

Categoriile recunoscute pentru EWS sunt: Men, Men U21 (1998-2001), Men Master 40+ (1978+), Women, Women U21 (1998-2001), Women Master 35+ (1983+).

Concurenții de pe listele EWS de rezerve au prioritate la înscrierile pentru etapele EWS din 2019. Se vor acorda puncte pentru membrii EMBA clasați în primele poziții, puncte care se vor acumula la EWS Qualifier Series rankings.

„Prin includerea METAL Enduro Reșița în EWS – Official Qualifier Events, dorim să facilităm prezența mai multor concurenți români la etapele EWS din 2019, precum și prezența mai multor concurenți din afara țării la concursul de la Reșița”, ne-a transmis Cătălin Gavrilă, președintele asociației Bike Attack Reșița.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + six =